Plattsättning Nyköping

Peder Fransson Bygg & Inredning AB – plattsättning Nyköping

Plattsättning Nyköping

Peder Fransson Bygg & Inredning AB är en firma i Nyköping och vi är kända för att leverera tjänster av absolut högsta kvalitet. Vi strävar efter att förverkliga våra kunders drömmar genom att skapa exklusiva utrymmen som verkligen sticker ut. Befinner du dig i Nyköping och önskar hjälp med plattsättning, tveka inte på att anlita oss!

Vi erbjuder dock så mycket mer än bara plattsättning, du kan få hjälp med det mesta inom bygg och måleri! Vårt team består av erfarna hantverkare, inklusive möbelsnickare, snickare, målare, plattsättare, och köksmontörer. Vår personal är noggrant utvald och utbildad för att säkerställa att varje projekt utförs med precision och omsorg om detaljerna. Vi ser verkligen fram emot att få hjälpa just dig. Har du några frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss. Läs gärna mer om oss här.

Plattsättning Nyköping
Övriga tjänster

Vi har ett team av hantverkare som erbjuder i stort sett allt inom bygg, till exempel köksrenovering, byggnadsarbeten oavsett storlek på projektet. Det kan handla om en tillbyggnad eller ombyggnad eller nyproduktion. Dessutom erbjuder vi plattsättning och måleri. Du kanske vill förvandla en liten del av hemmet eller göra om allt? Vi ser till att uppfylla dina drömmar och vi har alltid kvaliteten i fokus när vi åtar oss ett uppdrag. Alltifrån arbetsmetoder till val av material.

 

Om du är intresserad av att anlita oss så erbjuder vi dig en gratis offert, och vi svarar såklart på dina frågor och funderingar både via mejl eller telefon. Du kan även läsa mer om oss här och få en mer heltäckande bild av vårt tjänsteutbud. Vi ser verkligen fram emot att få hjälpa just dig med det som du önskar vår hjälp med. 

Kontakta oss så hjälper vi dig

Peder Fransson Bygg & Inredning AB är en erkänd byggfirma som specialiserar sig på exklusiva byggarbeten. Med ett dedikerat team strävar vi efter att leverera arbeten som överträffar kundernas förväntningarna.

Peder Fransson Bygg & Inredning AB
Kumminvägen 20
611 46  Nyköping
info@pederfranssonbygg.se
0707-768857